Banda de Música de Manacor
 
18/8/2018
VII Festival "Enrique Correa" a Villaviciosa
El passat cap de setmana, 11 músics de la Banda i el seu director Eduardo Bernabéu, participaren al Festival de música "Enrique Correa" de Villaviciosa (Astúries). Aquest és un encontre que cada any té més prestigi. Els músics de la banda, juntament amb un quintet de corda, i dirigits per Bernabéu, varen interpretar "Pere i el llop", de Sergei Prokofiev. És un conte on uns nins ballen i l'interpreten al compàs de la música. També, i juntament amb la banda de Villaviciosa, dirigida per José A. "Toño" Fernández, varen concloure el concert amb"Moment for Morricone" i "Playas de Rio". Abans, el quintet de corda, amb Bernabéu de clarinet solista, interpretaren una selecció de temes de l'òpera "Porgy and Bess". El concert es va celebrar a Misiego, al costat de la ria, en el que s'anomena "concierto sobre la hierba". Hi assistiren unes 700 persones i el 50% de la recaptació es destinà a Caritas.
 
 
25/7/2018
Nous músics
Tenim noves incorporacions a la Banda: Miquel Aristondo i Tomeu Bassa (trompeta), Arantxa Rodríguez (clarinet) i Antoni Vives (percussió) ja participaran als concerts d'estiu.
 
 
6/5/2018
Pregoners!
La banda de música de Manacor serà la pregonera de les Fires i Festes de Primavera d'enguany. És tot un honor per als que en formam part, i intentarem estar a l'altura.
 
 
22/7/2017
Hem participat al Certamen!
Aquest any s'ha celebrat la 131 edició del Certamen Internacional de Bandes de Música Ciutat de València 2017 al Palau de la Música. El certamen compta amb quatre categories o seccions i la nostra banda entrava en la segona, que inclou sis bandes d'entre 51 i 80 músics. Seixanta-sis músics i el director, agafaven un vaixell dia 20 dematí carregats d'instruments i il·lusions. Dia 21 ben dematí els músics partien cap a Benaguasil, un poblet dels voltants de València, per fer l'últim assaig. A les 17 començava el certamen. A les 20h els nostres músics eren al Palau de la Música per passar el control de firmes i encalentir instruments. Sobre les 21:30h l'organització anunciava que sobre l'escenari hi havia l'Associació Banda de Música de Manacor i que interpretaria el pasdoble fora de concurs "A fer punyetes" d'Andreu Vidal que ens acompanyava, l'obra obligada "Taj Mahal" d'Hugo Chinesta i l'obra lliure "Rebroll" de Salvador Brotons que, curiosament, seria la primera vegada que seria tocada dins el Palau. Hi havia un grup de trenta-cinc seguidors manacorins i uns vint-i-cinc amics valencians que havien travessat mar i terra per donar suport als nostres músics. A les 00:30h, i després de l'actuació de la banda convidada alemanya Junge Bläserphilharmonie NRW, es va donar el veredicte. El primer premi va ser per a la Sociedad Musical "La Popular" de Pedralba (València) amb un total de 347'5 punts, el segon va ser per la Sociedad Musical "La Familiar" de Benissanó (València) amb 339 punts i el tercer va ser per l'Harmonie St. Caecilia Blerick (Holanda) amb 326 punts. Dia 22 es va aprofitar per fer una mica de turisme abans d'agafar el vaixell de tornada.
Tot i no haver obtingut un resultat favorable per part del jurat, la Banda se sent guanyadora. Hem estat la primera banda de les Illes en participar en la secció segona, la primera en interpretar un pasdoble mallorquí davant un auditori ple gent de diferents indrets i la primera banda del món que interpreta "Rebroll", de gran complexitat, dins el Palau de la Música de València.
Des de la Banda volem donar les gràcies a Musicasa Conservarori per fer el trasllat d'instruments, a Halcón Viajes, a l'Associació Cultural Sant Domingo per l'organització del viatge d'acompanyants, al Teatre Municipal per l'ajut en la preparació del certamen, i a la Unió Musical de Benaguasil per deixar-nos el seu auditori per assajar. També volem fer una menció especial al nostre director Eduardo Bernabéu per engrescar-nos en aquesta aventura, i sobretot al públic manacorí que tant ens recolza.
 
 
1/3/2017
La Banda al Certamen de Valencia!
La Banda de Manacor ha estat seleccionada per participar al Certamen Internacional de Bandes de Música "Ciutat de Valencia", en la 2a categoria (bandes de 51 a 80 músics). Serà el 21 de juliol, al Palau de la Música.
 
 
20/11/2016
Els nous del 2016
El passat diumenge 20, amb el tradicional concert que tanca les Festes de Crist Rei i la Setmana Cultural de la Banda de Manacor, se varen presentar els components de la Banda que han entrat aquest 2016: Yolanda Moreno, Joan Llinàs i Dulce Martín al clarinet, Carme Galmés al saxo, Margalida Cerdà i Oriol Murgui a la trompeta, Joan Vidal al fagot, Maria Jiménez a la tuba, i Bàrbara Miquel a la percussió. Benvinguts a tots!
 
 

Anar a l'Arxiu