Banda de Música de Manacor
 
1/3/2017
La Banda al Certamen de Valencia!
La Banda de Manacor ha estat seleccionada per participar al Certamen Internacional de Bandes de Música "Ciutat de Valencia", en la 2a categoria (bandes de 51 a 80 músics). Serà el 21 de juliol, al Palau de la Música.
 
 
20/11/2016
Els nous del 2016
El passat diumenge 20, amb el tradicional concert que tanca les Festes de Crist Rei i la Setmana Cultural de la Banda de Manacor, se varen presentar els components de la Banda que han entrat aquest 2016: Yolanda Moreno, Joan Llinàs i Dulce Martín al clarinet, Carme Galmés al saxo, Margalida Cerdà i Oriol Murgui a la trompeta, Joan Vidal al fagot, Maria Jiménez a la tuba, i Bàrbara Miquel a la percussió. Benvinguts a tots!
 
 
25/6/2016
5 nous músics per a la Banda
5 músics han començat a la Banda:Margalida "Llucia" Cerdà (trompeta), Carme Galmés (saxo), Joan Llinas (clarinet), Bàrbara Miquel (percussió), i Joan Vidal (fagot).
 
 
27/12/2015
Estrena de la Banda Jove
La Banda de Manacor ja té Banda Jove. Formada per músics entre 12 i 18 anys, aquest diumenge ha fet la seva estrena al Centre de Cultura Sa Nostra de Palma, dirigida per Eduardo Bernabeu.
 
 
20/12/2015
Yolanda Moreno, nova clarinetista
La Banda té nova clarinetista: Yolanda Moreno s'ha afegit al grup. Per a molts d'anys!
Per contra, na Bàrbara Bibiloni ens deixa temporalment per motius de feina. Molta sort en aquesta aventura!
 
 
9/11/2015
La Banda de Manacor omple el Teatre Principal de Palma
El passat 25 d'octubre la Banda de Música de Manacor va fer història anant a actuar al Teatre Principal de Palma. El programa va ser el mateix que una setmana abans s'havia interpretat a l'Auditori de Manacor. Els nervis i l'emoció per actuar en aquest lloc emblemàtic es veien a la cara dels músics, i la satisfacció en veure el públic del Teatre aplaudint de peu al final del concert va ser la millor de les recompenses. En aquesta ocasió, a part de la col·laboració de les corals i els solistes que actuaren a Manacor vàrem comptar amb l'actuació de vuit balladors de la casa d'Aragó a Palma que ballaren amb la música de la jota de Gigantes y Cabezudos.
 
 

Anar a l'Arxiu