Banda de Música de Manacor
 
9/7/2019
5 incorporacions a la Banda
La Banda augmenta! N'Asier (percussió), en Guillem (bombardí), na Laia (clarinet), na Mercè (saxo) i na Tonina (saxo) s'han apuntat a tocar amb noltros, després del seu aprenentatge al Conservatori de Manacor i a la Banda Jove. Benvinguts i molta música!
 
 
11/06/2019
La Banda canta Sarsuela 3
Ja fa 3 anys que la Banda va anar a Madrid a oferir un concert de sarsuela, i ara torna a programar aquest gènere que tant agrada al púbic manacorí. En aquesta ocasió s'ha escollit un format més reduït, i comptant amb la col·laboració del tenor Lorenzo Moncloa i de la soprano Hévila Cardeña, s'interpretaran temes de "La tabernera del puerto", "La canción del olvido" o "Katiuska", entre d'altres. Davant l'èxit de públic de les ocasions anteriors, s'ha optat per fer el concert dos dies consecutius, 15 i 16 de juny, a fi que totes les persones interessades hi puguin assistir. Serà el dissabte 15 i el diumenge 16 de juny a l'Auditori de Manacor. Hora: 19h. Preu: 6€
 
 
16/03/2019
Concert a La Seu amb la Banda Militar
Dia 12 d'abril la Banda farà un concert a La Seu, amb la Unidad Musical de la Comandancia General de Baleares. La primera part del concert estarà dirigida per Eduardo Bernabeu i la segona pel tinent músic Raúl Martínez Villanueva. En aquesta segona part s'interpretará "La Última Cena" acompanyats per l'Orfeó Ramon Llull, la Coral de l'Escola de Música de Porto Cristo, la Coral de la Associació UOM, i la Coral del Conservatori Municipal de Manacor
 
 
10/02/2019
Concert de la Banda amb Serafín Zubiri i Mikel Herzog
Un any després dels concerts fets amb Serafín Zubiri, la Banda reprèn aquesta col·laboració i presenta l'espectacle "El baúl de los 70". Es tracta d'una revisió d'èxits del pop espanyol dels anys 70 amb una versió més simfònica. Hi estau tots convidats!
 
 
25/01/2019
Agraïment de l'Ajuntament de Sant Llorenç
L'Ajuntament de Sant Llorenç ha enviat una carta a la Banda agraïnt la donació feta en pro dels damnificats per la torrentada.
 
 
3/12/2018
1200€ als damnificats per la torrentada
L'Associació Banda de Música de Manacor ha fet l'ingrés dels beneficis del concert amb Oscar Navarro que va tenir lloc el passat mes de novembre. L'Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar ha rebut 1200 euros a un dels seus comptes oficials pels damnificats. Moltes gràcies a tots els que vàreu venir al concert!
 
 

Anar a l'Arxiu