Banda de Música de Manacor
Arxiu de Notícies de la Banda
28/02/2024
Marco Mezquida amb la Banda
El virtuós pianista i compositor menorquí combina músiques diverses de manera natural gràcies al seu bagatge en la música clàssica i contemporània, la música popular, el jazz, el free, el pop i el flamenc. En aquesta ocasió serà acompanyat per la banda de Manacor oferint un espectacle que serà recordat per molt de temps. Serà el 17 de març a l'Auditori.
 
 
27/09/2023
Concert amb la Banda de Felanitx i José Rafael Pascual Vilaplana
El pròxim 12 d'octubre les bandes de música de Felanitx i Manacor s'uneixen per oferir el primer concert de temporada de la Banda de Música de Manacor a l'Auditori. Serà un concert on actuaran baix la batuta de José Rafael Pascual Vilaplana, actualment considerat un dels millors directors a nivell nacional. Ha rebut un llarg llistat de premis i reconeixements i és el director titular de la Banda de Bilbao i cotitular de la Banda de Barcelona. A part de la seva trajectòria com a director també és un compositor de reconegut prestigi. El conjunt d'uns 95 músics interpretarà un repertori seleccionat pel director, i disfrutarem a més, de la col·laboració del quintet de metall Riu Dolç Brass Ensemble.
 
 
01/06/2023
Concert "A 3 Bandes" a l'Auditori
La Banda de Música de Manacor interpretà el proper 17 de juny les obres amb les quals participarà al certamen de València en el mes de juliol. En aquesta ocasió estarà acompanyada per la banda municipal de Palma SimfoVents i la banda de música de Mislata, València, que també ha participat a diferents certàmens.
 
 
17/03/2023
Ai Quaquín a l'Auditori
Ai Quaquín torna a Manacor! Del 23 al 27 de març podràs disfrutar a l'Auditori de Manacor de la versió renovada den Quaquín, amb l'essència de sempre però més musical que mai ja que s'han incorporat noves cançons escrites per Antoni Parera Fons. Acosta't a l'Auditori i gaudeix del clàssic manacorí "Ai Quaquín que has vengut de prim!" que presenten la Banda de Música de Manacor dirigida per Eduardo Bernabéu, el Cor de Cambra Ars Antiqua dirigit per Eulàlia Salbanyà i un grapat d'artistes manacorins dirigits per Joan Toni Sunyer. Recorda que no ets bon bon manacorí si no has vist mai en Quaquín!
 
 
01/12/2022
Brotons a l'Auditori
Salvador Brotons, compositor i director d'orquestra simfònica, dirigirà la Banda de Manacor al concert a l'Auditori d'aquest mes. En aquesta ocasió es comptarà també amb la col·laboració del Cor dels Blauets de Lluc.
 
 
16/11/2022
VII Setmana Cultural
Com ja va sent habitual, la Banda de Música de Manacor aprofita el tradicional Concert de Santa Cecília de Crist Rei per presentar els nous músics que s'han incorporat a la Banda darrerament. Enguany seran Carla Gil Marin (saxòfon), Neus Gil Gomila (flauta travessera), Ashley Johanna Suarez Salcedo (trombó), Maria Riera Riera (oboè), Petra Botellas Grimalt (saxòfon), Pilar Femenias García (Clarinet), Ariadna Navarro Grimalt (fagot), Martí Ferriol Calafell (fagot), Àngela del Castillo Domènech (contrabaix) i Maria Nicolau Bennàssar (trompeta). Al concert, que serà el proper diumenge 20 de novembre a les 20h a l'església de Crist Rei, a més de la Banda de Música de Manacor, dirigida per Eduardo Bernabéu, també intervendran la Banda Infantil dirigida per Miquel Santandreu i la Banda Jove del Conservatori Municipal de Música de Manacor sota la direcció d'Antònia Bassa.
 
 
03/10/2022
Jazz in Banda a l'Auditori
El trio de jazz format per Toni Cuenca, Agustí Aguiló i Toni Cuenca Jr. col·laboren amb la Banda de Música de Manacor per oferir la seva versió dels estàndards de Jazz més coneguts. Cuenca ha gravat amb Paco de Lucía i ha escrit obres simfòniques per a solistes com Maria del Mar Bonet, entre molts altres. També ha estat solista de l'Orquestra Simfònica de les Balears. El proper 12 d'octubre el seu trio compartirà escenari amb la Banda de Manacor en un concert que, a més, comptarà amb la presència de solistes i cantants convidats. Vos hi esperam amb molta música swing i jazz que de segur vos agradarà.
 
 
18/9/2022
Obituari
Antoni Pastor Artigues, saxofonista de la Banda a les dècades dels 70 i 80, ha traspassat el 18/9/2022 a l'edat de 86 anys. Descansi en pau.
 
 
10/7/2022
Nous músics a la Banda
La Banda ha augmentat amb la incorporació de 6 músics, quasi tots provinents del Conservatori de Manacor. Ells són Maria Riera (oboè), Aina Barceló i Neus Gil (flauta), Pilar Femenies (clarinet), Petra Botelles, Carla Gil i Joan Tous (saxo), Maria Nicolau (trompeta), Ashley Johanna Suárez (trombó), i Martí Ferriol i Ariadna Navarro (fagot). Benvinguts a tots!
 
 
07/07/2022
La Banda a Pollença
La Banda obrirà la Trobada de Percussió 2022 a Pollença amb un concert amb l'ensemble del Conservatori Superior de Música de les Illes Balears. Serà al claustre de Sant Domingo el 9 de juliol d'aquest 2022, a les 22h
 
 
06/06/2022
Més que ritme! a l'Auditori
El proper diumenge 12 de juny tindrà lloc el 4t concert de la temporada de la Banda, "Més que ritme!". Aquesta, juntament amb l'aula de percussió del Conservatori Superior de les Illes Balears, presenta un concert on els protagonistes són els components d'un dels grups d'instruments més importants i imprescindibles: la percussió. Podrem conèxier l'infinitat d'instruments petits i grans que fan que el ritme no aturi i disfrutarem d'una vetllada que ens accelerarà les pulsacions. Us esperem a la que serà una nit frenètica
 
 
25/04/2022
Concert didàctic el 7/4/22
A punt d'encetar el mes de maig, l'Escola Municipal de Música i Dansa de Manacor ja comença a preparar el proper curs. La idea és augmentar el nombre d'alumnes dels instruments que formen part d'una banda (clarinet, saxofon, flauta, trompa, trompeta, trombó, bombardí, tuba, oboè, fagot i percussió). Per això, el dissabte 7 de maig a les 11 del matí, la Banda de Música de Manacor oferirà un concert didàctic a la plaça del Palau per tal que els infants coneguin els instruments que en formen part i puguin escollir el que els agradi més. La Banda de música deixarà un instrument als nous alumnes que es matriculin al Conservatori. Coneix l'experiència de tocar un instrument i gaudeix del plaer de compartir la música amb altra gent! Vine al concert didàctic!
 
 
01/02/2022
Gerónimo Rauch, mestre de musicals
El diumenge 13 de març la Banda presenta "Gerónimo Rauch, mestre de musicals", un dels concerts més esperats. Les millors cançons dels musicals més emblemàtics cantades per un dels actors i cantants més importants del panorama musical actual. Havent actuat a Argentina, a la Gran Vía madrilenya i al West End de Londres, emoció és el que ens farà sentir Rauch amb la seva apoteòsica veu. Ens veim a la que serà una nit d'estrella.
 
 
28/1/2022
La Banda a "Els dilluns de l'Obra"
"La Banda de Música de Manacor, del carrer a l'auditori", serà la propera conferència dels Dilluns de l'Obra: dilluns 31 de gener a la sala La Fornal.
 
 
5/1/2022
Músiques de Sant Antoni
Dins el marc de les festes més tradicionals de Manacor, la banda de música, juntament amb Tramudança, ens presenta una recopilació de les músiques i tonades més típiques d'aquets dies. Cançons que tothom coneix i que es canten pel carrer presentades en un format de concert. Dia 15 de gener a l'Auditori, Banda i Tramudança.
 
 
24/12/2021
Bones festes i venturós 2022!
 
 
14/12/2021
Roig! Simfònic
Dia 19 de desembre tenim un concertasso. "Roig! Simfònic" és un experiment musical en el qual es crea una quimera entre la música de dues bandes; una, simfònica, i una altra, de rock. La Banda de Manacor s'ha unit amb Roig! per oferir un concert diferent, on el públic podrà gaudir d'una nova manera de fer música.
 
 
15/10/2021
Concert a l'Auditori: Música per a banda
Tot i que la banda de música no ha aturat l'activitat durant la pandèmia, les restriccions sanitàries han fet que fos molt difícil mantenir el ritme de feina i de concerts. S'han hagut de posposar projectes que implicaven la participació de molta gent com com pugui ser un concert conjunt amb una altra banda. El nombre de músics va estar limitat durant molts de mesos i actualment s'ha de seguir mantenint una distància mínima de dos metres. Tot i això la Banda ha preparat amb il·lusió el 1r concert de la temporada 2021-22: un concert de música escrita expressament per a banda, amb una estrena i una novetat. L'estrena és una obra de Pere Riera, novell compositor i membre de la Banda. La novetat, un poema simfònic per a música en directe i sons enregistrats prèviament. A més, una obra de màxima dificultat que els músics duen preparant des de fa mig any i que bé es podria presentar com a obra lliure en un certamen internacional. Tot això, a l'Auditori de Manacor el dissabte 23 d'octubre a les 19h. Vos hi esperam.
Vídeo promocional
 
 
17/06/2021
Concert a l'Auditori: Musicals a banda
El diumenge 20 de juny la Banda ofereix un concert on se repassaran les melodies més populars de musicals com Les Misérables, My Fair Lady, Cats o Cabaret, i que serviran per tancar la temporada de concerts 2020/2021 a l'Auditori. Per fer una volta per Broadway, vine a l'Auditori a escoltar la Banda!
 
 
04/06/2021
Recitals de fi de carrera
Aquesta setmana varis músics de la Banda han realitzat els seus recitals de fi del grau superior: Lau Puig (trombó), Bel Miquel (percussió) i Joana Maria Albons (clarinet) al conservatori Superior de Palma, i Maria Bel Serra (saxo) al de Saragossa. Enhorabona a tots!
 
 
21/05/2021
Nous músics
Al concert de les festes de Sant Domingo han fet la seva estrena a la Banda Toni Bassa i Catalina Sureda (trompeta), Nerea Rosselló (clarinet), Maria Ferriol (trompa), Andreu Roig (trombó) i Martina Forteza (saxo)
 
 
24/03/2021
Obituari
Mateu Perelló Rosselló, percussionsta de la Banda durant més de 30 anys, ha traspassat el 24/3/2021 a l'edat de 80 anys. Descansi en pau.
 
 
19/2/2021
Concert a l'Auditori: La Banda canta sarsuela IV
La Banda tenia previst oferir un concert de sarsuela amb dos cantants professors del Conservatori d'Alacant, però la situació sanitària actual i les restriccions associades ens ha fet impossible tenir aquesta col·laboració. Per això, hem preparat un repertori on els instruments supliran les veus. "La leyenda del beso", "El caserío", "Las hijas del Zebedeo"... la Banda cantarà sarsuela i ens ajudarà a oblidar per una estona la pandèmia i els seus efectes. Dissabte 27 de febrer a les 19h, i diumente 28 a les 18h.
Vídeo promocional
 
 
16/02/2021
Obituari
Martí Nadal Gelabert, flautista de la Banda durant més de 30 anys i pare del director Bartomeu Nadal, ha mort el 16/2/2021 a l'edat de 89 anys. Descansi en pau.
 
 
14/12/2020
Concert a l'Auditori: Compositors mallorquins
La Banda tanca l'any amb el 2n concert de la temporada 2020-21 a l'Auditori. Serà l'estrena de "Invictus", obra de Josep Ros dedicada al tennista Rafel Nadal, i de "L'antic Egipte", composició del jove Pere Riera, trombonista de la Banda. A més, tendrem la col·laboració dels Xeremiers de Manacor. Això, diumenge 20 a les 18:30h
 
 
25/8/2020
Tardor Poètica
Santa Cecilia mos va aplegar dins el confinament perimetral i no vàrem poder celebrar com sempre. Però ara que aquest ja ha acabat, la Banda ha reprès la seva activitat i ho celebram participant al cicle de Tardor Poètica. Vine aquest dissabte 28 al Claustre a les 12h. T'hi esperam!
 
 
27/09/2020
Concert de tardor a l'Auditori
La Banda de Música de Manacor estrena nova temporada a l'Auditori amb un concert de música variada, que va des de Beethoven i Pérez Prado a músiques de Disney passant per La Oreja de Van Gogh. Tot això el diumenge 4 d'octubre a les 18:30h a l'Auditori de Manacor. Vos hi esperam!
 
 
22/06/2020
Concert a l'Auditori: Junts en la distància
Ningú es podia imaginar fa un any que un petit virus fos capaç de provocar una pandèmia mundial i que les autoritats imposassin una quarantena durant tres mesos que obligués a aturar pràcticament tota la vida social i econòmica d'Europa. Segurament molta gent encara està esperant que soni el despertador i que tot hagi sigut un mal son.
La Banda de Música també es va veure obligada a aturar la seva activitat i suspendre assajos i concerts. Durant el confinament cada músic ha estudiat a casa per intentar mantenir l'hàbit de tocar, tot i que moltes vegades la motivació no era suficient. Per tal de recordar-mos que la música seguia viva malgrat el confinament, la Banda va proposar grava runa sèrie de vídeos de diferents peces emblemàtiques com són la marxa de "Libertadores" d'Óscar Navarro o la cançó "Tot anirà bé" d'Antoni Galmés, vídeos que heu pogut veure a les diferents xarxes socials.
Una vegada les mesures imposades per controlar la pandèmia s'han relaxat una mica, la Banda ha organitzat un concert per recordar que la música ha posat una nota de color i alegria als dies de confinament. Aquesta setmana, els dies 25, 26 i 27, a les 19:30, actuarà a l'Auditori de Manacor amb un format diferent adaptat a les actuals circumstàncies.
Les entrades es poden adquirir a la taquilla del teatre i serà necessari seguir les instruccions de seguretat com el fet de dur la mascareta mentre duri l'acte.
Vos hi esperam a tots. Salut!
 
 
2/3/2020
Obituari
Joan Marimon Pizà, trombonista montuirer de la Banda a la dècada dels 90, ha mort a l'edat de 93 anys. Descansi en pau.
 
 
16/2/2020
Dia 23/2/2020, concert a l'Auditori
Després de les festes de Nadal i de Sant Antoni, la Banda de Manacor se prepara per oferir el proper concert a l'auditori. En aquesta ocasió comptarà amb un convidat de luxe: el clarinetista solista de la Simfònica de Nova York, Pasqual Martínez i la col·laboració d'Andreu Riera al piano. El repertori escollit és música nord-americada: Bernstein, Copland, Gershwin i Williams. Podreu viatjar a Amèrica sense sortir de Manacor. El concert serà dia 23 de febrer a les 18:30h del capvespre. Vos hi esperam!
 
 
19/12/2019
Eleccions a Junta Directiva
El 19 de desembre hi ha hagut eleccions a la Junta Directiva de la Banda: Antònia Bassa continuarà de presidenta una legislatura més.
 
 
30/11/2019
Concert amb Cap Pela
La Banda de Música de Manacor acabarà l'any amb un concert amb aires nadalencs: acompanyarà els Cap Pela en un concert a l'Auditori on repassarem temes que ja són uns clàssics al repertori del grup. La contradicció dels termes "capella" i "simfònic"pot ser realment màgica. L'espectacle serà el proper diumenge 15 de desembre a les 18:30h a l'Auditori de Manacor.
 
 
31/10/2019
Concert amb Ferrer Ferran
La Banda de Música de Manacor ja té apunt el primer concert de la temporada 2019-20. Després de l'experiència viscuda l'any passat amb el compositor Óscar Navarro, aquest any podrem gaudir de la música de qui va ser el seu mestre, Ferrer Ferran. Ferran, compositor i director, agafarà la batuta per dirigir les seves obres. Estrenarem l'obra "Manacor Sax", i comptarem amb la col·laboració de la coral infantil del Conservatori de Manacor, la coral infantil de l'Escola de música de Porto Cristo, la coral infantil de Sant Vicenç de Paül, alumnes del CEIP Es Canyar i alumnes del CEIP Sant Miquel de Son Carrió. És un honor que un director d'aquesta categoria vengui a dirigir la Banda. Els músics aprendrem molt de l'experiència i segur que ho transmetrem al públic el dia del concert.
 
 
9/7/2019
5 incorporacions a la Banda
La Banda augmenta! N'Asier (percussió), en Guillem (bombardí), na Laia (clarinet), na Mercè (saxo) i na Tonina (saxo) s'han apuntat a tocar amb noltros, després del seu aprenentatge al Conservatori de Manacor i a la Banda Jove. Benvinguts i molta música!
 
 
11/06/2019
La Banda canta Sarsuela 3
Ja fa 3 anys que la Banda va anar a Madrid a oferir un concert de sarsuela, i ara torna a programar aquest gènere que tant agrada al púbic manacorí. En aquesta ocasió s'ha escollit un format més reduït, i comptant amb la col·laboració del tenor Lorenzo Moncloa i de la soprano Hévila Cardeña, s'interpretaran temes de "La tabernera del puerto", "La canción del olvido" o "Katiuska", entre d'altres. Davant l'èxit de públic de les ocasions anteriors, s'ha optat per fer el concert dos dies consecutius, 15 i 16 de juny, a fi que totes les persones interessades hi puguin assistir. Serà el dissabte 15 i el diumenge 16 de juny a l'Auditori de Manacor. Hora: 19h. Preu: 6€
 
 
16/03/2019
Concert a La Seu amb la Banda Militar
Dia 12 d'abril la Banda farà un concert a La Seu, amb la Unidad Musical de la Comandancia General de Baleares. La primera part del concert estarà dirigida per Eduardo Bernabeu i la segona pel tinent músic Raúl Martínez Villanueva. En aquesta segona part s'interpretará "La Última Cena" acompanyats per l'Orfeó Ramon Llull, la Coral de l'Escola de Música de Porto Cristo, la Coral de la Associació UOM, i la Coral del Conservatori Municipal de Manacor
 
 
10/02/2019
Concert de la Banda amb Serafín Zubiri i Mikel Herzog
Un any després dels concerts fets amb Serafín Zubiri, la Banda reprèn aquesta col·laboració i presenta l'espectacle "El baúl de los 70". Es tracta d'una revisió d'èxits del pop espanyol dels anys 70 amb una versió més simfònica. Hi estau tots convidats!
 
 
25/01/2019
Agraïment de l'Ajuntament de Sant Llorenç
L'Ajuntament de Sant Llorenç ha enviat una carta a la Banda agraïnt la donació feta en pro dels damnificats per la torrentada.
 
 
3/12/2018
1200€ als damnificats per la torrentada
L'Associació Banda de Música de Manacor ha fet l'ingrés dels beneficis del concert amb Oscar Navarro que va tenir lloc el passat mes de novembre. L'Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar ha rebut 1200 euros a un dels seus comptes oficials pels damnificats. Moltes gràcies a tots els que vàreu venir al concert!
 
 
18/8/2018
VII Festival "Enrique Correa" a Villaviciosa
El passat cap de setmana, 11 músics de la Banda i el seu director Eduardo Bernabéu, participaren al Festival de música "Enrique Correa" de Villaviciosa (Astúries). Aquest és un encontre que cada any té més prestigi. Els músics de la banda, juntament amb un quintet de corda, i dirigits per Bernabéu, varen interpretar "Pere i el llop", de Sergei Prokofiev. És un conte on uns nins ballen i l'interpreten al compàs de la música. També, i juntament amb la banda de Villaviciosa, dirigida per José A. "Toño" Fernández, varen concloure el concert amb"Moment for Morricone" i "Playas de Rio". Abans, el quintet de corda, amb Bernabéu de clarinet solista, interpretaren una selecció de temes de l'òpera "Porgy and Bess". El concert es va celebrar a Misiego, al costat de la ria, en el que s'anomena "concierto sobre la hierba". Hi assistiren unes 700 persones i el 50% de la recaptació es destinà a Caritas.
 
 
25/7/2018
Nous músics
Tenim noves incorporacions a la Banda: Miquel Aristondo i Tomeu Bassa (trompeta), Arantxa Rodríguez (clarinet) i Antoni Vives (percussió) ja participaran als concerts d'estiu.
 
 
6/5/2018
Pregoners!
La banda de música de Manacor serà la pregonera de les Fires i Festes de Primavera d'enguany. És tot un honor per als que en formam part, i intentarem estar a l'altura.
 
 
22/7/2017
Hem participat al Certamen!
Aquest any s'ha celebrat la 131 edició del Certamen Internacional de Bandes de Música Ciutat de València 2017 al Palau de la Música. El certamen compta amb quatre categories o seccions i la nostra banda entrava en la segona, que inclou sis bandes d'entre 51 i 80 músics. Seixanta-sis músics i el director, agafaven un vaixell dia 20 dematí carregats d'instruments i il·lusions. Dia 21 ben dematí els músics partien cap a Benaguasil, un poblet dels voltants de València, per fer l'últim assaig. A les 17 començava el certamen. A les 20h els nostres músics eren al Palau de la Música per passar el control de firmes i encalentir instruments. Sobre les 21:30h l'organització anunciava que sobre l'escenari hi havia l'Associació Banda de Música de Manacor i que interpretaria el pasdoble fora de concurs "A fer punyetes" d'Andreu Vidal que ens acompanyava, l'obra obligada "Taj Mahal" d'Hugo Chinesta i l'obra lliure "Rebroll" de Salvador Brotons que, curiosament, seria la primera vegada que seria tocada dins el Palau. Hi havia un grup de trenta-cinc seguidors manacorins i uns vint-i-cinc amics valencians que havien travessat mar i terra per donar suport als nostres músics. A les 00:30h, i després de l'actuació de la banda convidada alemanya Junge Bläserphilharmonie NRW, es va donar el veredicte. El primer premi va ser per a la Sociedad Musical "La Popular" de Pedralba (València) amb un total de 347'5 punts, el segon va ser per la Sociedad Musical "La Familiar" de Benissanó (València) amb 339 punts i el tercer va ser per l'Harmonie St. Caecilia Blerick (Holanda) amb 326 punts. Dia 22 es va aprofitar per fer una mica de turisme abans d'agafar el vaixell de tornada.
Tot i no haver obtingut un resultat favorable per part del jurat, la Banda se sent guanyadora. Hem estat la primera banda de les Illes en participar en la secció segona, la primera en interpretar un pasdoble mallorquí davant un auditori ple gent de diferents indrets i la primera banda del món que interpreta "Rebroll", de gran complexitat, dins el Palau de la Música de València.
Des de la Banda volem donar les gràcies a Musicasa Conservarori per fer el trasllat d'instruments, a Halcón Viajes, a l'Associació Cultural Sant Domingo per l'organització del viatge d'acompanyants, al Teatre Municipal per l'ajut en la preparació del certamen, i a la Unió Musical de Benaguasil per deixar-nos el seu auditori per assajar. També volem fer una menció especial al nostre director Eduardo Bernabéu per engrescar-nos en aquesta aventura, i sobretot al públic manacorí que tant ens recolza.
 
 
1/3/2017
La Banda al Certamen de Valencia!
La Banda de Manacor ha estat seleccionada per participar al Certamen Internacional de Bandes de Música "Ciutat de Valencia", en la 2a categoria (bandes de 51 a 80 músics). Serà el 21 de juliol, al Palau de la Música.
 
 
20/11/2016
Els nous del 2016
El passat diumenge 20, amb el tradicional concert que tanca les Festes de Crist Rei i la Setmana Cultural de la Banda de Manacor, se varen presentar els components de la Banda que han entrat aquest 2016: Yolanda Moreno, Joan Llinàs i Dulce Martín al clarinet, Carme Galmés al saxo, Margalida Cerdà i Oriol Murgui a la trompeta, Joan Vidal al fagot, Maria Jiménez a la tuba, i Bàrbara Miquel a la percussió. Benvinguts a tots!
 
 
25/6/2016
5 nous músics per a la Banda
5 músics han començat a la Banda:Margalida "Llucia" Cerdà (trompeta), Carme Galmés (saxo), Joan Llinas (clarinet), Bàrbara Miquel (percussió), i Joan Vidal (fagot).
 
 
27/12/2015
Estrena de la Banda Jove
La Banda de Manacor ja té Banda Jove. Formada per músics entre 12 i 18 anys, aquest diumenge ha fet la seva estrena al Centre de Cultura Sa Nostra de Palma, dirigida per Eduardo Bernabeu.
 
 
20/12/2015
Yolanda Moreno, nova clarinetista
La Banda té nova clarinetista: Yolanda Moreno s'ha afegit al grup. Per a molts d'anys!
Per contra, na Bàrbara Bibiloni ens deixa temporalment per motius de feina. Molta sort en aquesta aventura!
 
 
9/11/2015
La Banda de Manacor omple el Teatre Principal de Palma
El passat 25 d'octubre la Banda de Música de Manacor va fer història anant a actuar al Teatre Principal de Palma. El programa va ser el mateix que una setmana abans s'havia interpretat a l'Auditori de Manacor. Els nervis i l'emoció per actuar en aquest lloc emblemàtic es veien a la cara dels músics, i la satisfacció en veure el públic del Teatre aplaudint de peu al final del concert va ser la millor de les recompenses. En aquesta ocasió, a part de la col·laboració de les corals i els solistes que actuaren a Manacor vàrem comptar amb l'actuació de vuit balladors de la casa d'Aragó a Palma que ballaren amb la música de la jota de Gigantes y Cabezudos.
 
 
10/9/2015
Nova Junta Directiva
Dia 10 de setembre hi ha hagut eleccions a la Junta Directiva de l'Associació. La nova presidenta és Antònia Bassa Sureda.
 
 
07/09/2015
Obituari
Rafel Nadal i Nadal, director de la Banda entre els anys 1955 i 1995, ha mort el 7/9/2015 a l'edat de 85 anys. Descansi en pau.
 
 
05/07/2015
Guanyadors del Festival Internacional de Lleida!
La Banda de Música de Manacor ha estat proclamada guanyadora del Concurs Internacional de Bandes Simfòniques que va tenir lloc el 4 de juliol a l'Auditori Municipal Enric Granados de Lleida. En segon lloc s'ha classificat la Sociedad Artístico Musical de Magallón i, en tercera posició, la Orchestre d'Harmonie Varilhes-Foix.
 
 
28/3/15
Noves incorporacions
La Banda augmenta! Na Rosa Riera (clarinet), na Maria Magdalena Ruiz (trompeta) i na Francesca Sureda (flauta) s'han afegit al grup i ja sortiran aquesta setmana santa. Benvingudes!
 
 
12/3/2015
La Banda al certamen de Lleida
La Banda ha estat seleccionada per participar en el certamen internacional de bandes de música de Lleida. Serà el cap de setmana del 4 i 5 de juliol.
 
 
09/12/2014
Obituari
Bartomeu Nadal Sitges, director de la Banda entre els anys 1995 i 2004, ha mort el 9/12/2014 a l'edat de 53 anys. Descansi en pau.
 
 
12/10/2014
III Concert - Intercanvi musical a Altea
El dissabte 25 d'Octure la Banda visitarà la Societat Recreativa Musical d'Altea la Vella (Alacant), banda dirigida per Andrés Colomina. Serà el segon viatge en poc temps, després de l'eixida a veure El Rey León el 2012. Al concert interpretarem Sa Música, Andrés Contrabantista, i El camino real..
Cartell del concert
 
 
27/9/2014
Concert Pedagògic
La Banda de Música de Manacor et convida al concert pedagògic que durà a terme el dissabte 27 de setembre a les 12 hores a la plaça del Palau de Manacor. A aquest concert se mostrarà de forma divertida els instruments que conformen una banda de música i se convidarà al públic a formar-hi part. La Banda cerca recaptar nous membres i potenciar els alumnes de vent metall de l'Escola de Música de Manacor i per fer-ho ofereix instrumental gratuït per ajudar a la formació musical.
Cartell del concert
 
 
3/9/2014
Beques Escola de Música 2014
ESTUDIA A L'ESCOLA I VINE A TOCAR A LA BANDA!!!!
Si vols estudiar a l'Escola de Música i encara no has escollit instrument, la Banda de Música de Manacor t'ho posa fàcil: si agafes un instrument de banda (trompeta, trombó, trompa, bombardí o saxòfon) la Banda te'n deixa un. A la banda faràs noves amistats i compartiràs noves experiències.
Apunta't a fer música amb noltros!
 
 
2/9/2014
Altes... i baixa
Na Maria Bel Sansó (percussió) i n'Iara Gual (saxo) s'han afegit a la Banda, i na Marina Moyà (saxo) retorna després de cursar estudis musicals a Sant Sebastià i a Lió. Siau totes benvingudes!
Per contra na Joana Bauçà ens deixa per motius personals. Molta sort i ens veiem al concerts!
 
 
11/2/2014
8 nous músics a la Banda
Tenim 8 nous membres a la Banda: dues flautes: Pere Riera i Aina Forteza; tres clarinets: Sebastiana Galmés, Maria Roig i María José Anduix; dos saxos: Adrià Fiol i Carme Nicolau; i un percussionista: Toni Galmés. Benvinguts a tots!
 
 
9/1/2014
Eduardo Bernabéu, nou director de la Banda
Eduardo Bernabéu Valls serà el nou Director de la Banda, substituint Pere Siquier. Eduardo és el clarinet solista de l'Orquestra Simfònica de les Illes Balears, i ha dirigit les bandes de Torremançanes i Son Rapinya. Enhorabona i endavant!
 
 
24/11/2013
Estrena de "Parasceve Impressions" de Biel Oliver "Torres"
Al concert de Santa Cecilia del 24 de novembre, la Banda estrenarà l'obra "Parasceve Impressions", de Gabriel Oliver "Torres", i inspirada en l'obra teatral de Bai Bonet, retrat psicològic d'una família en temps de guerra, marcat pel patiment i l'angoixa. L'obra presenta uns personatges amb una forta càrrega emocional i un dilema que acabarà per desfer una tragèdia.
 
 
5/10/2013
Serenates a l'Auba
El 5 d'octubre la Banda participarà a les Serenates a l'Auba, a benefici de les associacions Aprop i Can Gazà. Ho farà juntament amb Maria del Mar Bonet, la Coral Universitat de les Illes Balears, Andreu Riera, Maria Rosselló, Antoni Aragón, i l'actor Antoni Gomila.
Auditori de Manacor, a les 20:30h
 
 
Setembre 2013
Beques Escola de Música
L'Associació Banda de Música de Manacor, amb l'objectiu de potenciar la incorporació de nous músics a la Banda, concedirà 10 beques de 360 euros cadascuna als alumnes de l'Escola de Música de Manacor i Portocristo que es matriculin durant el curs 2013/14.
 
 
16/07/2013
Noves camises
La Banda estrenarà, a la processó de la Mare de Déu del Carme de Porto Cristo, les noves camises d'estiu. Després d'infinitat d'anys, la Banda canvia la nova indumentària estival a camisa morada i calçons negres, per tal de tenir un aspecte més modern i d'acord als temps actuals.
 
 
13/07/2013
Obituari
Joan Rebassa, músics de la Banda durant moltíssims d'anys, va traspassar el 13/7/2013 a Sant Joan a l'edat de 94 anys. Descansi en pau.
 
 
09/07/2013
Nova Junta Directiva
Dia 9 de juliol hi ha hagut eleccions a la Junta Directiva de l'Associació. El nou president és en Miquel Àngel Llull Febrer.
 
 
20/4/2013
Donació a Can Gazà
Avui matí una representació de la Banda ha anat a Can Gazà a fer la donació de 800€ que se va acordar, segons els beneficis trets de les representacions de Rua Fosca el passat desembre. En Jaume Santandreu, en nom de l'Associació Altruista Es Refugi Can Gazà, ha agraït a tota la Banda la solidaritat que hem tengut amb els necessitats.
 
 
21/2/2013
Estrena d'"Adagio per a banda", de Biel Oliver "Torres"
L'"Adagio per a banda" és una de les noves obres de Biel Oliver "Torres" i serà estrenada el 23 de març per la Banda de Música de Manacor, dirigida per Pere Siquier, al Concert de Setmana Santa. La peça musical és un adagi cinematogràfic i vol il·lustrar el transcorre d'una escena imaginària carregada d'emoció i malenconia. L'obra està pensada per a la secció de la fusta amb l'ajuda de dues trompes, els bombardins i les tubes.
 
 
1/12/2012
"Rua Fosca" a l'Auditori de Manacor
La Cantata Rua Fosca és una obra coral de Mallorca, idea i música originals de Miquel Brunet amb text de Jaume Santandreu, que fou estrenada a l'Auditori del Conservatori de Palma el 5 de març de 2006. És considerada una obra de referència per al cant coral fet a les Illes Balears i d'arreu dels Països Catalans, amb un gran rerafons social, ja que és dedicada als milions d'infants que malviuen al carrer.
Aquesta vegada Rua Fosca és una proposta de la Banda de Música de Manacor. Després de conéixer aquest text de Jaume Santandreu juntament amb la bona música de Miquel Brunet el projecte és realitzar la Cantata amb arranjaments instrumentals específics per banda juntament amb diferents corals.
És una cantata que contarà amb la participació de 4 corals d'adults (Cor de Cambra Ars Antiqua, Coral de Felanitx, Coral de Sant Joan i Coral de Son Servera) i un cor infantil (Escolania Vermells de la Seu), juntament amb la Banda de Música de Manacor i la col·laboració dels solistes Llorenç Santamaria, Isabel Soriano i Cristina Brunet. Se tracta d'un concert on hi haurà uns 200 músics i cantaires a damunt l'escenari actuant a l'hora.
Dissabte 22 de desembre a les 20:30 hores.
Diumenge 23 de desembre a les 20:00 hores.
Reserva d'entrades: 971554549.
 
 
01/11/2012
Conferència dia 19 de novembre
El 19 de novembre, Albert Carvajal i Antoni Gomila oferiran una conferència sobre els 200 anys de bandes de música a Manacor. Serà a l'auditori de l'Escola de Música, a les 20:30h
Cartell
 
 
23/10/2012
Doble estrena al concert de santa Cecília
Al concert de santa Cecília del 25 de novembre a l'església de Crist Rei, la Banda estrenarà dues obres: el pasdoble "Tita Nadal", obra del músic manacorí i membre de la Banda Antoni Galmés Matamalas, i l'"Obertura frenètica", de Biel Oliver "Torres", gran col·laborador de la Banda.
 
 
12/10/2012
La Banda va a veure "El Rey León"
El primer cap de setmana d'octubre, la Banda anirà a Madrid a veure el musical "El Rey León". És el primer viatge que fa la Banda en molts d'anys (el darrer va ser a Alemanya finals de la dècada dels 70).
 
 
12/06/2012
Miquel Àngel Llull, llicenciat en clarinet
En Miquel Àngel Llull, clarinetista de la Banda, ha acabat la carrera de Clarinet al Conservatori Superior de Música de les Illes Balears. Enhorabona!
 
 
02/06/2012
Toni Llull ha entrat al Liceu
Toni Llull Galmés, percussionista de la Banda, ha estat admés com a alumne de 5è de grau mitjà de Bateria i Música Moderna al Conservatori del Liceu de Barcelona. Enhorabona!
 
 
24/05/2012
Festa de clausura de la Ruta de Tapes
El dijous 31 de maig, a partir de les 9 del vespre, l'Associació Banda de Música de Manacor presentarà el conjunt Ban-D Tapes, creat expresament per a l'ocasió per tal d'amenitzar la darrera ruta de tapes de la temporada. S'interpretaran, sota la direcció de Pere Siquier, un parell de peces fresques i animades, arranjades per Biel Oliver "Torres".
 
 
20/05/2012
Na Bel Miquel, nova percussionista
Na Bel Miquel Cazorla ha començat a la Banda, i toca la percussió. Aquest dia 20 de maig ja ha fet el seu primer concert. Benvinguda!
 
 
10/5/2012
La Banda a "La Mirada" d'IB3
El dijous 10 de maig el programa "La Mirada" d'IB3 va donar un reportatge sobre la Banda. Si voleu veure xerrar n'Antònia i n'Alba, en Toni i n'Aleix, i un parell de granduls, anau a aquest enllaç.
 
 
7/4/2012
Miquel Àngel, primer premi del Concurs de Clarinet "Ciutat de Palma"
En Miquel Àngel Llull, clarinetista de la Banda, ha guanyat el primer premi del concurs de clarinet "Ciutat de Palma". Enhorabona!
 
 
21/03/2012
Presentació de la Setmana Santa 2012
Representants de l'Església, Confraries, Ajuntament, i na Maria Àngela com a representant de la Banda han presentat el programa d'actes de la Setmana Santa d'enguany, que començarà dissabte dia 31 amb l'exposició dels estendards de les confraries, el sermó del Coremer, i el concert de la Banda.
 
 
Gener 2012
Nous clarinets
Amb l'any nou la Banda ha tengut dues incorporacions: na Roser Ramis i na Vicky Rufete han començat amb el clarinet.
 
 
20/12/2011
Nova Junta Directiva
Dia 20 de desembre hi ha hagut eleccions a la Junta Directiva de l'Associació. A partir d'ara el president serà en Maties Albons Mesquida.
 
 
Novembre 2011
En Tomeu Millas se retira
Després de 56 d'anys tocant a la Banda en Tomeu Millas ha decidit deixar-la per qüestions de salut. Han estat molts d'anys assistint puntualment als assajos, passacarrers i concerts. Els seus coneixements i la seva experiència han estat un bon exemple per als joves que entraven a la banda i els seus consells sempre han estat ben rebuts. Gràcies per tot el que has fet per la Banda i pots estar segur que t'enyorarem.
Vídeo-homenatge a en Tomeu
 
 
Octubre 2011
Dia 26 de Novembre, presentació del CD "Siau qui sou!"
Presentació del CD amb la rapsòdia poètica-musical SIAU QUI SOU! de Guillem d'Efak, enregistrada per la Banda de Música de Manacor, dirigida per Pere Siquier, amb les col·laboracions de Maria Rosselló, Biel Majoral, Delfí Mulet, Biel Oliver i Bartomeu Mestre, i amb la il·lustració de Miquel Barceló.
Dissabte 26 de Novembre a les 20:00 al Teatre Municipal de Manacor.
 
 
Juliol 2011
Nous músics a la Banda
Des de principis del juliol la banda ha augmentat amb la incorporació d'estudiants de l'Escola de Música de Manacor. Es tracta d'un oboè (Toni Nadal), tres flautes (Alba Allés, Antònia Galmés i Maria Siquier), un saxo (Aleix Allés), un trompeta (Toni Bonet) i una percussionista (Joana Pou). Siau tots benviguts.
 
 
18/6/2011
Libdub "Manacor, m'agrada!"
L'Obra Cultural Balear, amb la campanya Mallorca, m'agrada! ha anat realitzant libdubs a molt de pobles de l'IIla. Dissabte dia 18 serà el torn del de Manacor, i han convidat a la Banda a participar-hi. La cançó escollida és "Pamboli nacional", dels Ocults.
 
 
Maig 2011
Enric Pastor regala un pasdoble a la Banda
Enric Pastor Celda ha regalat el pasdoble "Set Ball Match Ball: Rafa Nadal" a la Banda. El pasdoble va ser finalista del III Concurs de Composició de pasdobles "Fco. García Muñoz" (Soria, 2010). La Banda l'incorporarà al repertori dels concerts d'estiu d'enguany. Moltes gràcies i esperam estar a l'altura.
 
 
16/4/2011
Comença na Bel Maria, i mos abandona na Xisca
La Banda té una incorporació nova, na Bel Maria Llull, que toca el clarinet i és germana d'en Toni, percussionista. A la vegada na Francisca Nadal, també clarinetista, ha hagut de deixar la Banda per motius laborals. Esperem que no sigui per molt de temps!
 
 
11/4/2011
Enregistrament del Siau qui sou!
El cap de setmana del 9 i 10 d'abril la Banda va enregistrar les obres de l'espectacle "Siau qui sou!". Va ser als estudis d'Ona Digital, a Bunyola, sota la direcció musical de Pere Siquier, Gabriel Oliver "Torres" i Miquel Brunet.
 
 
4/2/2011
Siau qui sou! - Comunicat de premsa
La Banda de Música de Manacor té el gust de convidar-vos a l'espectacle SIAU QUI SOU!, basat en diferents poemes i cançons de Guillem d'Efak.
En aquesta ocasió la Banda de Música té l'honor de comptar amb col·laboracions molt especials: Bartomeu Mestre, recitarà diferents poemes; Biel Majoral i Maria Rosselló cantaran diferents temes de Guillem; Bettina Lapeyre dansarà al so de la banda i Delfí Mulet ens acompanyarà amb la guitarra. Tot aquest espectacle és possible gràcies a Biel Oliver "Torres" qui, a més de compondre algunes obres, ha fet els arranjaments per a banda d'obres d'Antoni Parera Fons, Joan Martorell i del mateix Guillem d'Efak. I tot sota la direcció de Pere Siquier.
L'espectacle es farà dissabte 12 de febrer, a les 20:30h, al Teatre Municipal de Manacor.
Les entrades es poden aconseguir al mateix teatre a partir del dimarts 8 de febrer.
 
 
Gener 2011
Noves incorporacions: una trompa, un bombardí i dos clarinets
Entre el desembre i el gener han començat a la Banda na Loli Botella (trompa), na Joana Maria Oliver (bombardí), en Biel Company (clarinet) i na Catalina Miquel Carrió (clarinet). Benvinguts, i esperam que disfrutem junts de la música.
 
 
Desembre 2010
Concert d'Ars Antiqua amb la col·laboració de la Banda
El dia 25 de desembre, el cor Ars Antiqua farà el seu tradicional concert de Nadal, amb la col·laboració d'alguns membres de la Banda. A les 20:00h al Convent de Sant Vicenç Ferrer.
 
 
Desembre 2010
Dia 12 de febrer la Banda presentarà "Siau qui sou!"
El maig de 1980, a la Sala Imperial de Manacor, Guillem d'Efak, acompanyat del grup "Amigos", va presentar SIAU QUI SOU!, una història de Mallorca contada amb cançons.
Després de la seva mort, Bartomeu Mestre va recuperar aquella obra i, amb arranjaments de Biel Oliver "Torres", sobre músiques de Guillem i d'altres autors, es va recuperar aquella rapsòdia i es va representar a la Universitat Catalana d'Estiu, l'agost de 2000, amb els músics de Biel Majoral: Andreu Julià, Joan "Torres", Francesca Osuna, Vicent Fontelles, Jaume Obrador, Nofre Riera, Catalina Obrador, Delfí Mulet i Biel "Torres". Ara, amb uns nous arranjaments musicals, elaborats expressament per a la Banda de Música de Manacor, es podrà tornar a escoltar, amb més solemnitat que mai i amb nous col·laboradors, aquells poemes que, com va dir el poeta Bernat Nadal a la presentació de 1980, "Qui pugui restar impassible haurà de revisar la seva educació. Haurà de demanar-se: què han fet amb mi?"
Dia 12 de Febrer de 2011 al Teatre Municipal de Manacor.
 
 
Novembre 2010
Concert de santa Cecilia - Comunicat de premsa
La Banda de Música de Manacor té el gust de convidar-vos al concert que, en el marc de les festes de Sant Roc, es farà a l'església de Crist Rei dia 21 de novembre a les 20h. Aquest concert és especialment emotiu ja que la banda de música celebra la festivitat de la seva patrona, Santa Cecília.
En aquesta ocasió podem comptar amb la col·laboració de diferents cantants que s'han volgut afegir a la festa de manera desinteressada: Maria Rosselló (soprano), Maria Eugenia Lavochnik (soprano), Maria Antònia Llodrà (soprano), Maria Antònia Gomila (soprano), Sergi Gil (tenor) i Ferran Hernández (baríton).
A part d'aquests sis solistes, també comptam amb la col·laboració de la Coral del grau elemental i la d'adults de l'Escola de Música i Dansa de Manacor.
Una altra col·laboració que ens fa molta il·lusió és la de l'Associació Balear d'Amics de les Bandes Sonores, que ens faran una petita introducció de les diferents obres que interpretarem. La persona encarregada de fer la presentació és el periodista Joan Carles Palos, vicepresident de l'associació.
El repertori escollit en aquesta ocasió està basat en diferents musicals coneguts per tothom. Aquest fet fa que haguem preparat el concert amb una especial il·lusió. Ja fa uns quants mesos que estam fent feina preparant el concert intentant donar el nivell musical que Manacor es mereix.
Esperam que el concert sigui del vostre gust i vos hi esperam a tots.
 
 
Setembre 2010
Nova trompa a la Banda
Na Marga Calafell s'ha animat a venir a tocar la trompa a la Banda. Benvinguda!
 
 
Estiu 2010
Noves incorporacions i una baixa
Aquest estiu la Banda ha augmentat amb les incorporacions de na Margalida Capó (saxo) i na Catalina Santandreu (oboè). Benvingudes! Per contra, n'Estela Llopis ens ha canviat per la Banda de Cala d'Or. Molta sort!
 
 
Maig - Juny 2010
Noves incorporacions
En Miquel Santandreu (fagot) se va incorporar a la Banda al mes de maig, i en Juan Carlos Reche (clarinet) ho ha fet al juny. Siau tots dos benvinguts, i esperam que vos ho passeu molt bé amb noltros.
 
 
Maig 2010
Estrena de Petit ball, de Biel Oliver
Al concert de dia 3 de juny, la Banda estrenarà l'obra Petit ball, de Biel Oliver 'Torres'. En Biel ens ha fet arribar aquest escrit:
És una suite de set temes inspirats en la creació de la companyia de dansa Au ments titulada “Petit ball” i estrenada el 24 de setembre de 2009 al Teatre Principal de Palma. La inquietut dels components d’Au ments per incloure músiques d'en Biel Majoral en aquest espectacle de dansa sobre la guerra civil espanyola i la posguerra em posaren en contacte amb ells.
La visualització dels assajos i l’expressivitat de la dansa d’Au ments m’inspiraren les músiques que conformen aquest “Petit ball”.
Des d’aquí vull agraïr a la Banda de Música de Manacor i al seu director Pere Siquier Pons la confiança depositada en mi per estrenar la Suite, així com a les professores i alumnes de dansa de l’Escola de Música i Dansa de Manacor per ballar-la.
 
 
11/3/2010
En Miquel Àngel a la JONDE
En Miquel Àngel Llull, clarinetista de la Banda, ha entrat a la Joven Orquesta Nacional de España (JONDE), superant les proves fetes a Madrid el 10 de Març. Enhorabona!
 
 
Gener 2010
Noves incorporacions
Na Noemí Mas (trompeta), na Francisca Nadal (clarinet), i en Miquel Veny (saxo) vénen a tocar a la Banda des del mes de gener. Benvinguts!
 
 
22/12/2009
6 nous músics a la Banda
Han començat a la Banda dues flautistes (Antònia Pascual Ferrer, d'11 anys, i Maria Antònia Llodrà Bisellach, de 10), un oboè (Estela Llopis Vera, 11 anys), dos saxòfons (Maria Àngela Sureda Sansó, 10 anys, i Maria Bel Serra Suñer, 10 anys), i un clarinet (Joana Maria Albons Caldentey, 10 anys). Benvingudes a totes!
 
 
17/12/2009
Nou Director de la Banda
En Pere Siquier Pons serà el nou Director de la Banda, substituint en Miquel Bauçà, director durant els darrers 5 anys. En Pere ha col·laborat habitualment amb la Banda, ajudant-mos amb el clarinet. Enhorabona i molta sort!
 
 
5/11/2009
Nova Junta Directiva
El 5 de novembre hi ha hagut eleccions a la Junta Directiva de la Banda. El president a partir d'ara serà n'Antoni Galmés Matamalas.
 
 
20/10/2009
Tornen les Serenates
La vigilia del Dia de les Verges, un grup de músics de la Banda han anat a cantar serenates a les nines de la Banda, i les han felicitat amb "Clavellina" i "Clavelitos".
 
 
Octubre 2009
Na Marta, nova flautista
Na Marta Fernández Galmés ha començat a la Banda, i toca la flauta travessera. Benvinguda!
 
 
10/10/2009
Obituari
Antoni Forteza Pomar, clarinetista de la Banda durant més de 50 anys, ha mort el dia 10 d'Octubre a l'edat de 68 anys. Descansi en pau.
 
 
29/9/2009
Homenatge a Rafel Nadal per part de la Federació de Corals de les Illes Balears
La Federació de Corals de les Illes Balears va homenatjar a Rafel Nadal, director durant molts d'anys de la Banda, i a Bernat Julià, fundador de la Capella Mallorquina, per la seva feina en la música coral.
 
 
Setembre 2009
En Guillem se'n va a València
En Guillem Riera, saxofonista de la Banda, se'n va a viure a València. Molta sort i vine a tocar quan vulguis!
 
 
29/8/2009
Sopar de comiat de n'Iris i na Marina
El darrer dissabte d'agost la Banda va fer un sopar per acomiadar a n'Iris i na Marina, que van a Barcelona a estudiar medicina. Esperem que passin a veure-mos quan tornin per la Illa. Molta sort!
 
 
Agost 2009
Tenim nou clarinetista: en Martí Vinyes
En Martí Vinyes Nadal, que toca el clarinet, ha començat a la Banda. Benvingut!
 
 
25/6/2009
Noves incorporacions a la Banda: na Gràcia i en Lau
Na Gràcia i en Lau Puig Duran han començat a la Banda. Són germans de n'Àngels, clarinetista des de fa uns anys. Na Gràcia també toca el clarinet, i en Lau la percussió.
 
 
30/12/2008
En Toni Llull, nou percussionista
En Toni Llull Galmés acaba de començar a la Banda, i tocarà la percussió. Benvingut!
 
 
6/11/2008
En Miquel Àngel, premi de fi de Grau Mitjà
En Miquel Àngel Llull, clarinetista de la Banda, ha guanyat el premi de fi de Grau Mitjà, tant de clarinet com de cambra, al Conservatori de Música de les Illes Balears. Enhorabona!
 
 
3/11/2008
En Miquel és papà!
En Miquel Bauçà, director de la Banda, i la seva dona Antònia, han estat pares d'un nin que també durà el nom de Miquel. Enhorabona!
 
 
Octubre 2008
En Llorenç Albons, nou trompetista de la Banda
En Llorenç Albons (trompeta), fill d'en Maties, clarinetista de la Banda, ha començat amb noltros. Benvingut i per a molts d'anys!
 
 
22/09/2008
Antònia Bassa, llicenciada en flauta
N'Antònia Bassa Sureda, flautista de la Banda, ha acabat la carrera de Flauta Travessera al Conservatori Superior de Música de les Illes Balears. Enhorabona!
 
 
Abril 2008
N'Iris i en Joan Carles vénen a la Banda
N'Iris Coello (clarinet) i en Joan Carles Andrés (trompeta) s'han apuntat a la Banda, i a partir d'ara vendran a tocar amb noltros. Benvinguts a tots dos!
 
 
18/04/2008
Sopar de col·laboradors de la Setmana Santa
Na Carme i en Mateu han assistit, en representació de la Banda, al sopar de germanor dels col·laboradors de la Setmana Santa, organitzat per l'Ajuntament de Manacor. Amb aquest acte, l'Ajuntament ha volgut agrair a totes les Confraries, Policia Municipal, Centurions (que compleixen 50 anys) i Banda la seva participació a la Setmana Santa 2008.
 
 
Gener 2008
En Marc s'afegeix a la Banda
En Marc Machado Bergas (percussió) ha començat a la Banda. Benvingut!
 
 
07/03/2007
Activada la nova versió de la Web
Avui, dia 7 de març, s'ha actualitzat la web a la nova versió. Esperam que sigui de l'agrad de tots els internautes i volem que per aquest mitjà es pugui donar a conèixer tant la Banda de Música de Manacor com la seva història.
 
 
Febrer 2007
Comencen na Bàrbara i na Mariona
Na Bàrbara Pou Sureda (flauta travessera) i na Mariona Pascual Peñas (saxofon) han començat a la Banda.