Banda de Música de Manacor
 
19/2/2021
Concert a l'Auditori: La Banda canta sarsuela IV
La Banda tenia previst oferir un concert de sarsuela amb dos cantants professors del Conservatori d'Alacant, però la situació sanitària actual i les restriccions associades ens ha fet impossible tenir aquesta col·laboració. Per això, hem preparat un repertori on els instruments supliran les veus. "La leyenda del beso", "El caserío", "Las hijas del Zebedeo"... la Banda cantarà sarsuela i ens ajudarà a oblidar per una estona la pandèmia i els seus efectes. Dissabte 27 de febrer a les 19h, i diumente 28 a les 18h.
Vídeo promocional
 
 
16/02/2021
Obituari
Martí Nadal Gelabert, flautista de la Banda durant més de 50 anys i pare del director Bartomeu Nadal, ha mort el 16/2/2021 a l'edat de 89 anys. Descansi en pau.
 
 
14/12/2020
Concert a l'Auditori: Compositors mallorquins
La Banda tanca l'any amb el 2n concert de la temporada 2020-21 a l'Auditori. Serà l'estrena de "Invictus", obra de Josep Ros dedicada al tennista Rafel Nadal, i de "L'antic Egipte", composició del jove Pere Riera, trombonista de la Banda. A més, tendrem la col·laboració dels Xeremiers de Manacor. Això, diumenge 20 a les 18:30h
 
 
25/8/2020
Tardor Poètica
Santa Cecilia mos va aplegar dins el confinament perimetral i no vàrem poder celebrar com sempre. Però ara que aquest ja ha acabat, la Banda ha reprès la seva activitat i ho celebram participant al cicle de Tardor Poètica. Vine aquest dissabte 28 al Claustre a les 12h. T'hi esperam!
 
 
27/09/2020
Concert de tardor a l'Auditori
La Banda de Música de Manacor estrena nova temporada a l'Auditori amb un concert de música variada, que va des de Beethoven i Pérez Prado a músiques de Disney passant per La Oreja de Van Gogh. Tot això el diumenge 4 d'octubre a les 18:30h a l'Auditori de Manacor. Vos hi esperam!
 
 
22/06/2020
Concert a l'Auditori: Junts en la distància
Ningú es podia imaginar fa un any que un petit virus fos capaç de provocar una pandèmia mundial i que les autoritats imposassin una quarantena durant tres mesos que obligués a aturar pràcticament tota la vida social i econòmica d'Europa. Segurament molta gent encara està esperant que soni el despertador i que tot hagi sigut un mal son.
La Banda de Música també es va veure obligada a aturar la seva activitat i suspendre assajos i concerts. Durant el confinament cada músic ha estudiat a casa per intentar mantenir l'hàbit de tocar, tot i que moltes vegades la motivació no era suficient. Per tal de recordar-mos que la música seguia viva malgrat el confinament, la Banda va proposar grava runa sèrie de vídeos de diferents peces emblemàtiques com són la marxa de "Libertadores" d'Óscar Navarro o la cançó "Tot anirà bé" d'Antoni Galmés, vídeos que heu pogut veure a les diferents xarxes socials.
Una vegada les mesures imposades per controlar la pandèmia s'han relaxat una mica, la Banda ha organitzat un concert per recordar que la música ha posat una nota de color i alegria als dies de confinament. Aquesta setmana, els dies 25, 26 i 27, a les 19:30, actuarà a l'Auditori de Manacor amb un format diferent adaptat a les actuals circumstàncies.
Les entrades es poden adquirir a la taquilla del teatre i serà necessari seguir les instruccions de seguretat com el fet de dur la mascareta mentre duri l'acte.
Vos hi esperam a tots. Salut!
 
 

Anar a l'Arxiu