Banda de Música de Manacor
 
27/09/2020
Concert de tardor a l'Auditori
La Banda de Música de Manacor estrena nova temporada a l'Auditori amb un concert de música variada, que va des de Beethoven i Pérez Prado a músiques de Disney passant per La Oreja de Van Gogh. Tot això el diumenge 4 d'octubre a les 18:30h a l'Auditori de Manacor. Vos hi esperam!
 
 
22/06/2020
Concert a l'Auditori: Junts en la distància
Ningú es podia imaginar fa un any que un petit virus fos capaç de provocar una pandèmia mundial i que les autoritats imposassin una quarantena durant tres mesos que obligués a aturar pràcticament tota la vida social i econòmica d'Europa. Segurament molta gent encara està esperant que soni el despertador i que tot hagi sigut un mal son.
La Banda de Música també es va veure obligada a aturar la seva activitat i suspendre assajos i concerts. Durant el confinament cada músic ha estudiat a casa per intentar mantenir l'hàbit de tocar, tot i que moltes vegades la motivació no era suficient. Per tal de recordar-mos que la música seguia viva malgrat el confinament, la Banda va proposar grava runa sèrie de vídeos de diferents peces emblemàtiques com són la marxa de "Libertadores" d'Óscar Navarro o la cançó "Tot anirà bé" d'Antoni Galmés, vídeos que heu pogut veure a les diferents xarxes socials.
Una vegada les mesures imposades per controlar la pandèmia s'han relaxat una mica, la Banda ha organitzat un concert per recordar que la música ha posat una nota de color i alegria als dies de confinament. Aquesta setmana, els dies 25, 26 i 27, a les 19:30, actuarà a l'Auditori de Manacor amb un format diferent adaptat a les actuals circumstàncies.
Les entrades es poden adquirir a la taquilla del teatre i serà necessari seguir les instruccions de seguretat com el fet de dur la mascareta mentre duri l'acte.
Vos hi esperam a tots. Salut!
 
 
2/3/2020
Obituari
Joan Marimon Pizà, trombonista montuirer de la Banda a la dècada dels 90, ha mort a l'edat de 93 anys. Descansi en pau.
 
 
16/2/2020
Dia 23/2/2020, concert a l'Auditori
Després de les festes de Nadal i de Sant Antoni, la Banda de Manacor se prepara per oferir el proper concert a l'auditori. En aquesta ocasió comptarà amb un convidat de luxe: el clarinetista solista de la Simfònica de Nova York, Pasqual Martínez i la col·laboració d'Andreu Riera al piano. El repertori escollit és música nord-americada: Bernstein, Copland, Gershwin i Williams. Podreu viatjar a Amèrica sense sortir de Manacor. El concert serà dia 23 de febrer a les 18:30h del capvespre. Vos hi esperam!
 
 
19/12/2019
Eleccions a Junta Directiva
El 19 de desembre hi ha hagut eleccions a la Junta Directiva de la Banda: Antònia Bassa continuarà de presidenta una legislatura més.
 
 
30/11/2019
Concert amb Cap Pela
La Banda de Música de Manacor acabarà l'any amb un concert amb aires nadalencs: acompanyarà els Cap Pela en un concert a l'Auditori on repassarem temes que ja són uns clàssics al repertori del grup. La contradicció dels termes "capella" i "simfònic"pot ser realment màgica. L'espectacle serà el proper diumenge 15 de desembre a les 18:30h a l'Auditori de Manacor.
 
 

Anar a l'Arxiu