Banda de Música de Manacor
 
18/9/2022
Obituari
Antoni Pastor Artigues, saxofonista de la Banda a les dècades dels 70 i 80, ha traspassat el 18/9/2022 a l'edat de 86 anys. Descansi en pau.
 
 
10/7/2022
Nous músics a la Banda
La Banda ha augmentat amb la incorporació de 6 músics, quasi tots provinents del Conservatori de Manacor. Ells són Maria Riera (oboè), Aina Barceló i Neus Gil (flauta), Pilar Femenies (clarinet), Petra Botelles, Carla Gil i Joan Tous (saxo), Maria Nicolau (trompeta), Ashley Johanna Suárez (trombó), i Martí Ferriol i Ariadna Navarro (fagot). Benvinguts a tots!
 
 
07/07/2022
La Banda a Pollença
La Banda obrirà la Trobada de Percussió 2022 a Pollença amb un concert amb l'ensemble del Conservatori Superior de Música de les Illes Balears. Serà al claustre de Sant Domingo el 9 de juliol d'aquest 2022, a les 22h
 
 
06/06/2022
Més que ritme! a l'Auditori
El proper diumenge 12 de juny tindrà lloc el 4t concert de la temporada de la Banda, "Més que ritme!". Aquesta, juntament amb l'aula de percussió del Conservatori Superior de les Illes Balears, presenta un concert on els protagonistes són els components d'un dels grups d'instruments més importants i imprescindibles: la percussió. Podrem conèxier l'infinitat d'instruments petits i grans que fan que el ritme no aturi i disfrutarem d'una vetllada que ens accelerarà les pulsacions. Us esperem a la que serà una nit frenètica
 
 
25/04/2022
Concert didàctic el 7/4/22
A punt d'encetar el mes de maig, l'Escola Municipal de Música i Dansa de Manacor ja comença a preparar el proper curs. La idea és augmentar el nombre d'alumnes dels instruments que formen part d'una banda (clarinet, saxofon, flauta, trompa, trompeta, trombó, bombardí, tuba, oboè, fagot i percussió). Per això, el dissabte 7 de maig a les 11 del matí, la Banda de Música de Manacor oferirà un concert didàctic a la plaça del Palau per tal que els infants coneguin els instruments que en formen part i puguin escollir el que els agradi més. La Banda de música deixarà un instrument als nous alumnes que es matriculin al Conservatori. Coneix l'experiència de tocar un instrument i gaudeix del plaer de compartir la música amb altra gent! Vine al concert didàctic!
 
 
01/02/2022
Gerónimo Rauch, mestre de musicals
El diumenge 13 de març la Banda presenta "Gerónimo Rauch, mestre de musicals", un dels concerts més esperats. Les millors cançons dels musicals més emblemàtics cantades per un dels actors i cantants més importants del panorama musical actual. Havent actuat a Argentina, a la Gran Vía madrilenya i al West End de Londres, emoció és el que ens farà sentir Rauch amb la seva apoteòsica veu. Ens veim a la que serà una nit d'estrella.
 
 

Anar a l'Arxiu